Uniunea europeana Guvernul Romaniei Instrumente structurale

Împreună

Uniunea europeana Guvernul Romaniei Instrumente structurale

Împreună

Secțiunea ”Împreună” reunește poveștile de bine ale afacerilor câștigătoare în cadrul proiectului nostru, prezentând publicului larg detalii despre misiunea lor socială, ideea afacerii sau echipele fondatoare. Fiecare articol descrie serviciile sau produsele întreprinderilor înființate, cum valorifică ele potențialul local sau cu ce obstacole se confruntă antreprenorii din domeniul economiei sociale. 

Povestile noastre de bine:

Prevenire și recuperare mobila rapida SRL, o afacere socială care oferă servicii medicale de recuperare la domiciliul celor care nu se pot deplasa.

Prepp Savvy SRL, platforma educațională care asigură pregătirea echitabilă a elevilor din întreaga țară, în vederea susținerii examenelor.

Întreabă farmacistul SRL, platformă online și linie telefonică prin care se oferă suport oamenilor pe aspecte legate de domeniul farmaceutic.

Tomorrow Social SRL, o platformă care susține toate organizațiile neguvernamentale din județul Constanța pentru a găsi resursele financiare și non financiare necesare implementării proiectelor lor.

Wow Car Wash SRL, spalatorie auto in zona Galati, care ofera servicii gratuite pensionarilor sau unitatilor care sprijina persoanele aflate in dificultate.

N.C.C. Doing S.R.L. - întreprindere socială de inserție care își propune angajarea unei persoane cu dizabilități, a unei persoane dintr-o categorie defavorizată și a a unei persoane cu vârsta peste 55 de ani. Firma va oferi servicii integrate de organizare evenimente la nivel național, de la consiliere privind tema, locatia, până la decor, aranjamente florale și servicii cabina foto Magic Mirror.

HOMEFORT SERVICE S.R.L, firmă de servicii de reparații, mentenanță, întretinere și montaj de centrale termice (pe peleți) și sanitare, echipamente termice, și energie verde.

Zeya Aesthetics, firmă de design de articole vestimentare din județul Vrancea, care va furniza articole de îmbrăcăminte necesare dezvoltării persoanelor care fac parte din grupuri vulnerabile.

BSS Digital Design, companie de website design specializata pe organizatii non-profit.

Way for Advisory, o firmă care va oferi întreprinzătorilor instrumentele de lucru potrivite atunci când caută parteneri pentru a construi o afacere sau doresc să acceseze bani din fonduri externe/ publice.

Beauty Crio S.R.L, centru de recuperare medicală și remodelare corporală care va trata gratuit cetățeni supraponderali, oameni care suferă de afecțiuni cronice, arsuri, dermatită etc, care nu își pot permite astfel de servicii.

Turism Tulcean SRL, o platforma web care popularizeaza oferta turistica locala, autentica.

Superboat S.R.L., firmă de mentenanță și îngrijire ambarcațiuni în zona litoralului, care oferă persoanelor defavorizate variante de reorientare profesională prin accesul la cursuri de skipper, căpitan, conducător de ambarcațiuni etc.

Green Drive SRL, școală auto care oferă cursuri gratuite persoanelor din categorii defavorizate, oferindu-le șansa integrării pe piața de muncă prin obținerea carnetului de șofer.

Lavanda Glamping SRL, întreprindere care oferă servicii de închiriere și cazare la rulote atât în parcuri special amenajate, cât și în locuri neconvenționale și mai aproape de natură, dar și sejururi gratuite familiilor sau copiilor care nu își permit astfel de ieșiri.

Best Way for Technical Support S.R.L., o firmă care oferă servicii de instalare sisteme de supraveghere video, a caror monitorizare se realizează cu sprijinul persoanelor cu dizabilități.

Boom Auto Class S.R.L., un service auto (reparatii si intretinere autovehicule) care va oferi gratuit/la preturi speciale servicii de reparatii si mentenanta sau diagnoza pentru persoanele din categoriile defavorizate, dar si interventii masinilor care transporta elevi, pacienti sau persoane cu dizabilitati.

Yamycons S.R.L., o întreprindere socială ce va oferi servicii de consultanță în afaceri (fiscală, de salarizare sau de protectia muncii) și management și care sustine persoanele din grupuri defavorizate prin îndreptarea acestora către cursuri de calificare, conceperea de CV-uri profesionale și distribuirea lor pe platforme de angajare sau traininguri.

Dibrex Tour SRL, firmă de servicii turistice (excursii de o zi sau închiriere echipement camping), care va organiza activități turistice și culturale pentru bătrânii și copiii instituționalizați

Webgodrive ITP S.R.L., o stație ITP adresată atât autoturismelor, cât și autocamioanelor clasa doi și trei, din orașul Tecuci, județul Galați, care va oferi gratuități sau pachete promoționale clienților proveniți din categorii defavorizate.

Adrian Resources SRL, o echipă din Năvodari care și-a asumat misiunea socială de a identifica, plasa, angaja și acompania post-angajare la locul de muncă persoanele cu dizabilități cu drept de muncă, atât parțial, cât și integral.

Adoptă o întreprindere socială!

Reprezinți o companie care se preocupă de nevoia comunității din care face parte și vrei să ajuți altfel?

Adoptă una dintre afacerile noastre de bine și intră în rețeaua națională de sprijin a întreprinderilor sociale. În cadrul acestor parteneriate se vor schimba idei, soluții inovative, know how sau se vor face schimburi de experiență, cu scopul de a susține concret afacerile sociale.

Dacă vrei să fii alaturi de oamenii care formează acest sector, parcurge poveștile noastre de bine, completează formularul, iar experții noștri te vor ajuta să alegi afacerea de bine care se potrivește cel mai bine profilului companiei tale!

Vreau să adopt o întreprindere socială!