Povestea mea de bine, de la IDEE la SUCCES! HOMEFORT SERVICE S.R.L

HOMEFOR HOMEFOR

Următoarea noastră poveste de bine are ca obiectiv repararea articolelor de uz personal și gospodăresc în regiunea de sud-est, iar misiunea socială asumată a acestei societăți comerciale este cea de a oferi servicii de reparații, mentenanță, întretinere și montaj de centrale termice și sanitare, echipamente termice, energie verde etc. Serviciile și produsele răspund, de asemenea, și nevoilor ecologice, întrucât utilizează energie regenerabilă. Aceste echipamente înlocuiesc centralele clasice pe lemn, sunt compet automatizate și sunt cea mai buna alternativa a centralelor pe gaz natural. Combustibilul este unul solid, comercializat sub denumirea de peleți.

Cererea de astfel de servicii este în continuă creștere în țara noastră, datorita faptului că gospodariile care erau dotate cu sisteme de încălzire centralizate, majoritatea pe lemne sau pe gaze, se reorientează către surse de încalzire cu costuri mai reduse și mai usor accesibile, doresc automatizare completă a acestor echipamente, consumuri reduse cu obținerea de rezultate mult mai bune și mai eficiente. În consecință, piața este în continuă expansiune datorită îmbunătățirii permanente a soluțiilor care apar.

Excedentul realizat de această societate comercială va fi donat către asociații care realizează terapii cu copii cu nevoi speciale, iar echipa va presta serviciile specifice famililor acestor copii, precum si altor familii din categorii devaforizate- fără venituri, fără posibilități de întreținere, aflate în pragul sărăciei sau în risc de excluziune socială, precum și persoanelor cu dizabilități . Totodata se vor oferi servicii complete unor familii aflate în situații exceptionale, determinate de cauze speciale, cum ar fi incendii, alunecări de teren, inundații etc.

Echipa va susține și grădinițe, școli sau puncte sanitare - dispensare din sate si comunități defavorizate prin donarea excedentului din profit, dar și asociații care oferă servicii de integrare și ajutor familiilor cu venituri reduse, care au în întreținere copii cu nevoi speciale, bătrâni etc. În situatii extreme, se vor realiza si dona echipamentele necesare - centrale și obiectele anexe acesteia pentru realizarea unei instalații complete pentru diverse cazuri sociale care fac dovada necesității acestor servicii.

Clienții firmei vor fi utilizatori casnici, companii, entități juridice, asociații, fundații, instituții publice, școli, grădinițe, autorități publice locale, teritoriale etc care au nevoie de lucrări termice, sanitare, instalații de apă, energie verde, centrale termice, intervenții și reparații, spălare chimică sau verificare tehnică periodică. Echipa va oferi servicii personalizate, pachete de servicii de mentenanță sau reparații și înlocuire piese proiectare în funcție de necesitățile fiecarui client. Va fi inclusă și garanția postreparare, precum și service si callcenter nonstop clienților.

Pe piața din județul Brăila există deja numeroase firme care prestează aceste servicii, iar echipa fondatoare se va confrunta cu o serie de obstacole, printre care și: lipsa unui portofoliu de clienți, necesitatea angajării de persoane care să realizeze mentenanța si să cunoască tehnologia de ultimă generație pe salarii reduse, dificultatea recrutării de personal profesionist în domeniu- migrarea forței de muncă în străinătate, mediul legislativ volatil din România, care poate duce la adoptarea unor reglementări legislative sau normative restrictive cu impact nefavorabil, precum și îngreunarea activității, prin schimbări frecvente și imprevizibile.

Cu toate acestea, echipa are avantajul persoanelor experimentate, care lucrează pe parte tehnică, dar și al colaborărilor cu furnizori de piese de calitate pentru care se oferă garantie și mentenanță postgaranție. Printre aspectele de diferențiere față de concurență enumerăm și echipamentele care utilizează surse de energie regenerabilă- centrale de ultima generatie pe peleti.