Povestea mea de bine, de la IDEE la SUCCES! BEAUTY CRIO S.R.L

BEAUTY CRIO S.R.L BEAUTY CRIO S.R.L

Ce au în comun anii 2015, 2016, 2017 și 2018? În toți acești ani, România a ocupat ultimul loc în Indicele European al Sănătății Consumatorului. Așa cum reiese din acest clasament, țara noastră stă cel mai rău la capitolul sistemului de sănătate la nivelul Uniunii Europene.

În acest context intervine echipa Beauty Crio S.R.L., ai cărei membri, deși nu au specializarea de doctori, s-au decis să înființeze o întreprindere socială ce oferă servicii alternative de recuperare fizică. Prin serviciile oferite, își doresc să ridice speranța de viață din județul Vrancea și să dea clienților din toate categoriile de vârstă o alternativă calitativă a sistemului de sănătate românesc de stat, care să se extindă în timp.

Din gama de servicii de recuperare fizică și remodelare corporală prin terapii noninvazive a acestei firme vor face parte tratamentele alternative pentru tratarea unor afecțiuni dermatologice (psoriazis, neurodermite, eczeme, cicatrici, arsuri), hepatice, reumatice, neurologice și vertebrologice, tratamente pentru recuperare sportivă și tratarea reumatismelor sportive acute și cronice, tratamentul afecțiunilor ginecologice (tratamentul sterilității, al endometriozei, planificarea sarcinii etc), dar și remodelare corporală și multe altele.

Misiunea socială a afacerii de bine de astăzi o reprezintă tratarea gratuită a oamenilor care nu își pot permite aceste tipuri de tratamente și care fac parte din segmente vulnerabile ale societății. Mai exact, s-au gândit să ofere ajutor caselor de bătrâni, cetățenilor supraponderali, oamenilor care suferă de afecțiuni cronice sau de arsuri, familiilor monoparentale cu copii care suferă de dermatită, comunității rrome.

Au creat inclusiv o strategie prin care să ajungă la aceste comunități, pentru a se asigura că rezultatele sociale sunt realizate pe deplin: vor avea o categorie dedicată misiunii sociale pe website, unde persoanele din categoriile de risc vor putea să îi contacteze, vor încheia parteneriate cu asociații de bătrâni sau case pentru vârstnici, unde își oferi serviciile, dar vor recurge și la mijloace suplimentare de promovare fizică, precum afișe, bannere, flyere etc.

Activitatea echipei va fi împărțită între două cabinete, unul localizat în orașul Focșani și unul în satul Răcoasa. Echipamentele vor putea fi transportate de la un sediu la altul (printre care și echipamentele REGENIX, DEPILIGHT PRO, criofan sau aparatul de presoterapie) cu ajutorul unei utilitare, de fiecare dată când serviciile respective vor fi solicitate.

Clienții pe care Beauty Crio îi vizează nu fac parte doar dintr-un singur segment. Firma va oferi atât servicii de recuperare fizică, activând astfel pe piața serviciilor de sănătate, cât și servicii de remodelare corporală și de înfrumusețare, făcându-și astfel intrarea și pe piața serviciilor de frumusețe.

Faptul că întreprinderea nu este nișată doar pe un anumit tip de servicii oferă avantaje cu privire la concurență. Concurenții au în gama de servicii doar recuperare medicală, axându-se pe nișa proprie, iar fiecare concurent folosește o aparatură diferită de ceilalți. Având în vedere că echipa Beauty Crio propune o altfel de nișă, neabordată până acum în Focșani sau împrejurimi, clienții lor vor avea acces la tipuri unice de servicii pentru recuperare medicală, dar și pentru remodelare corporală și înfrumusețare!